Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. Ik hoop je in september weer te zien!

Yoga

Yoga is een hele fijne manier om je Body & Mind in balans te brengen. Naast dat de houdingen ervoor zorgen je leniger en soepeler wordt zorgt yoga mentaal ook voor enorm veel weerbaarheid. In de Online Yoga Studio kan je yoga doen waar en wanneer jij wilt en de lessen zijn toegankelijk, modern en geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd of niveau. 

Online Studio

Kom thuis in de Online Yoga Studio en doe Yoga waar en wanneer jij wilt.

Elke maand staat er een thema centraal en elke maandag wordt er een nieuwe les in de Online Studio gezet. De lessen varieren van Hatha Flow, Yin, Meditatie, Yoga Nidra en ook Ademwerk. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen en variëren van 5 tot 40 minuten. Alles bedoelt om ervoor te zorgen dat jouw Body & Mind in balans blijven.

Alle lessen blijven staan, zodat je ze zo vaak kan doen als jij wilt.

Brengt Body & Mind in balans
Waar en wanneer jij wilt
Geschikt voor elk niveau en leeftijd

Prive Yoga

Wil je in een comfortabele omgeving met persoonlijke aandacht je practice verdiepen of is yoga nog helemaal nieuw voor je? Een privéles is een goede manier om met yoga te beginnen.

Ook mogelijk in een klein groepje met vriendinnen bijvoorbeeld. 

Prive les kan op locatie in Deventer of als je verder weg woont online via Zoom. 

Sluit aan op jouw behoefte
Tijd met en voor jezelf
Alleen of met een klein groepje

Business Yoga

Investeren in je medewerkers is super belangrijk. Medewerkers zitten veelal achter een laptop of zijn veel onderweg. Des te belangrijker om te zorgen dat ze zichzelf niet voorbij lopen. 

Yoga, meditatie en ademwerk zorgen er voor dat in een korte tijd het zenuwstelsel gekalmeerd kan worden.  

Zorgt voor balans in prive en werk
Kalmeert het zenuwstelsel
Geeft rust en ontspanning

Workshops

Behoefte aan aan meer tools om je leven op alle fronten in balans te leven?

Yoga, Meditatie, Ademwerk en Ayurveda kunnen je de hanvaten bieden om een omslag in je leven te maken. Vaak met eenvoudige oefeningen en tips kan je al heel veel bereiken. 

Consult

“Ik heb altijd snel klachten met mijn onderrug, dus toen we thuis moesten gaan werken vanwege corona maakte ik mij wel zorgen hoe dit voor mijn rug zou verlopen. Maar daar kwam verlossing in de vorm van de online yoga lessen van Karleen. Ik heb nog geen moment last van mijn rug gehad en ben er van overtuigd dat dit te danken is aan de lessen van Karleen. Ik doe braaf 3x in de week mee en vind het echt heerlijk. Karleen heeft een hele fijne, rustige stem en legt tijdens de lessen goed uit waar de houding goed voor is. Ik hoop van harte dat zij hiermee doorgaat, ook na corona. Ik ben fan!"

Suzanne

"Ik heb een aantal jaar Vinyasa yoga gevolgd maar sinds een jaar of 4 niet meer de tijd hiervoor gevonden. Dus het was heerlijk om na en werkdag even terug te gaan naar een rust moment en mezelf weer een beetje uit te dagen. Karleen straalt rust uit en laat ieder op zijn eigen tempo voelen. Goede mix van fijne muziek, rust, ademen, strekken, spieren warm maken en movement. Aanrader!"

Katinka

"Ondertussen heb ik er drie lessen bij Karleen op zitten en dit zijn zeker niet de laatste! De manier waarop zij les geeft is heel fijn. Ze legt duidelijk de houdingen uit en geeft extra tips voor wanneer een houding te lastig is. Ze geeft les voor elk niveau yoga. Ik ben fan van Karleen haar yoga lessen. Vooral de Hatha is mijn favoriet."

Eline

"Heerlijke yogales van Karleen gevolgd. Duidelijke uitleg van oefeningen. Fijne flow in de rustige en actieve oefeningen aan de hand van je ademhaling begeleid door Karleen. Zij heeft oog voor ieder individu, zodat je persoonlijke tips krijgt tijdens de les. Voelde mij volledig ontspannen na de les. Haar enthousiasme, kennis van en liefde voor yoga weet zij heel goed over te brengen!"

Pauline

"Wat brengt deze bijondere tijd (Coronacrisis) te weeg. Al jaren roep ik, ik zou weleens Yoga willen volgen. Nu twee lessen verder ben ik verkocht. Heerlijk ontspannen na een dag achter de computer, in een zeer verkeerde houding aan de eettafel, alles even weer los maken. Je gedachten laten gaan......... Om op afstand deze lessen te mogen volgen is een aanrader voor iedereen. Karleen haar manier van lesgeven is rustig, helder, niet ingewikkeld, nuchter en zeker niet zweverig"

Saskia

"In de afgelopen jaren heb ik een paar keer yogalessen in een studio gevolgd. Ik kan me alleen nooit overgeven aan de rust en stilte, ben meer bezig met alles om me heen en vind veel teachers way too zweverig. De afgelopen weken heb ik verschillende keren een yin les van Karleen gevolgd. Gewoon thuis, op mijn matje in de woonkamer. Niemand om me heen, kaarsen aan en een goede Playlist die Karleen heeft opgestuurd voorafgaand aan de les. Karleen praat precies genoeg tijdens de les; af en toe legt ze uit waar bijvoorbeeld een bepaalde houding goed voor is maar ze laat ook genoeg stiltes vallen. Ik word mega ontspannen van de yin lessen en dat is voor mij echt een nieuwe ervaring! Dus ook voor alle stuiterballen like me; probeer dit eens!"

Lotte

"Karleen is een hele fijne yoga docent, ze is vrolijk, lief, zorgzaam en enthousiast. De lessen van Karleen zijn toegankelijk maar wel met een juiste hoeveelheid uitdaging! In haar lessen weet ze de juiste balans te vinden tussen rust en energie en legt alles rustig en duidelijk uit. Karleen laat jou op je eigen tempo yoga ontdekken, echt een aanrader!"

Lieke

"Zelfs ten tijde van de coronacrisis waar iedereen binnen moet blijven in het belang van de maatschappij, heeft Karleen een manier gevonden om mensen te verbinden door yoga. Zowel mijn vriend (ultimate beginner) als ikzelf kunnen de lessen volgen op afstand en hebben er enorm veel baat bij. Karleen krijgt het voor elkaar, om zelfs op afstand fijne yogalessen te kunnen geven. Haar manier van lesgeven is boeiend, rustig, helder, enthousiast en liefdevol. Karleen is een moderne yogadocente die niet te zweverig is, maar wel de yoga filosofie meegeeft tijdens het lesgeven. Echt een aanrader"

Steffie

"Karleen is een hele fijne lerares die zonder zweverigheid een duidelijke omschrijving geeft van de oefeningen. De masterclass yoga was goed vol te houden, ontspannend en tegelijk inspannend. Karleen geeft het vertrouwen dat een beginnende yogi nodig heeft om verder te gaan. Ik dacht altijd dat je heel lenig moest zijn om met yoga te starten, maar niets in minder waar! Een echte aanrader en ik zal zeker vaker een yoga les bij Karleen volgen"

Sharon

"Karleen haar manier van lesgeven is down to earth met niet teveel poespas. Ze geeft een nuchtere blik en duidelijke uitleg in haar lessen. Haar lessen kunnen fysiek uitdagend zijn en geven je het gevoel dat je echt wat gedaan hebt. Kortom; een goede manier om uit je hoofd te komen en meer in je lichaam te zijn."

Jonne

"Heerlijk om af en toe yoga te doen, voor mij meestal om de spieren los te maken voordat de (wind) surfspullen worden gepakt en soepel het water op te gaan. Maar nu ook bij ons op kantoor, waar Karleen van een verlaten verdieping met uitzicht op de snelweg een plek van rust wist te creëren. Ze wist de les voor iedereen toegankelijk te maken, waarbij ze professioneel, met vriendelijke stem en met geduld de groep mee nam in de verschillende bewegingen. Zo lukte het haar goed om mij op mijn gemak te stellen, ook als een beweging even wat minder goed ging. Vooral ook complimenten voor de muziekkeuze dat hielp mij enorm om in het hier en nu te blijven. En mij gedachtes te laten voor wat het was. Ik ga mij zeker inschrijven voor een volgende (online) sessie, mijn yogamatje ligt klaar."

Sabine

"Tijdens een masterclass voor collega’s heeft ze ons kennis laten maken met yoga. En met succes; we willen elke week wel les van haar! Ook in totale rust weet ze kennis en enthousiasme over te brengen waarbij ze oog heeft voor elk individu."

Ezra

"Ik was altijd een beetje huiverig om te beginnen aan yoga. Ik hoorde van vrienden en collega’s er veel enthousiaste verhalen over, maar ik wist eigenlijk ook nooit zo goed of het wel echt iets voor mij zou zijn en vooral waar ik nou precies moest beginnen. Daarbij was ik er eerlijk gezegd ook wel van overtuigd dat yoga iets was hippies of voor mensen die een beetje zweverig zijn. Door Karleen ben ik eigenlijk pas echt in aanraking gekomen met yoga en ben ik hiervan teruggekomen. Ik heb ontdekt dat yoga je helpt om te ontspannen en dat je er sterkere spieren van krijgt zonder dat je gelijk een ervaren Yoga-ster hoeft te zijn. Wat het voor mij heel fijn maakte is dat Karleen lesgeeft les op een rustige, duidelijke en niet te zweverige manier. Ze laat zien dat iedereen yoga kan. De les bestond uit verschillende oefeningen die je met de tips van Karleen zo moeilijk kon maken als je zelf wilde. De les is heel toegankelijk, niet te zweverig en het geeft echt rust. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik dit zou zeggen, maar. I love it!"

Sanne

"Als ultieme yoga beginner was ik wat huiverig om de eerste keer mee te doen aan een Yinlesje. Je wil toch niet de kneus van de klas zijn ... maar dat bleek nergens voor nodig! Karleen geeft je het vertrouwen en de ruimte om in je eigen tempo en op je eigen niveau mee te doen. Door haar manier van uitleggen en de manier waarop ze een les indeelt heeft iedereen de mogelijkheid om het maximale ervoor zichzelf uit te halen, zonder dat je je opgejaagd voelt. Ook heeft Karleen een fijne balans van nuchterheid en spiritualiteit, zodat je je aan het einde van de les helemaal ontspannen voelt!"

Ellen

"Wat brengt deze bijzondere tijd (Coronacrisis) te weeg. Al jaren roep ik, ik zou weleens Yoga willen volgen. Nu twee lessen verder ben ik verkocht. Heerlijk ontspannen na een dag achter de computer, in een zeer verkeerde houding aan de eettafel, alles even weer los maken. Je gedachten laten gaan......... Om op afstand deze lessen te mogen volgen is een aanrader voor iedereen. Karleen haar manier van lesgeven is rustig, helder, niet ingewikkeld, nuchter en zeker niet zweverig"

Brenda