Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. Ik hoop je in september weer te zien!

Ayurveda

Ayurveda betekent letterlijk ‘kennis van het leven’ en vertelt ons hoe we door middel van voeding en leefstijl in balans kunnen blijven. Zo werken we preventief aan een goede gezondheid.
Meer weten over Ayurveda

Consult

Geen one size fits all! Wat voor de een werkt op het gebied van voeding en leefstijl brengt de ander totaal uit balans.

Tijdens een eerste consult bespreken we je situatie, eventuele klachten en wensen. We bespreken wat voor type/dosha (Vata, Pitta of Kapha) je bent. Ook stellen we vast hoe het op dit moment staat met de balans van de dosha’s.

Aan de hand daarvan krijg je een advies op maat. Denk aan:

  • Advies over welke voeding goed is voor jouw constitutie en welke voeding je tijdelijk beter kan vermijden
  • Kruidenformules en recepten ter ondersteuning
  • Selfcare tips en rituelen om je dag goed te starten en door te brengen
  • Leefstijl advies in de vorm van fijne yogahoudingen en beweging
  • Ademhalingsoefeningen(pranayama) om jouw zenuwstelstel te kalmeren en helemaal tot rust te komen

Mocht je vooraf vragen hebben of willen kennismaken voor je een consult boekt dan is het mogelijk een gratis online kennismakingsgesprek te plannen!

Ayurvedische Massage

Geef je lichaam en geest een moment van rust tijdens een Ayurvedische Massage afgestemd op jouw lijf!

Een Ayurvedische Massage ook wel Abhyanga genoemd is een weldaad voor je hele lijf en zenuwstelsel. Er wordt gewerkt met sesam- en medicinale olie afgestemd op jouw lichaam en constitutie. Het helpt tegen vermoeidheid, slaapproblemen, pijn, maar ook klachten die gerelateerd zijn aan het zenuwstelsel zoals een burn-out, ADHD of stress.

Marma

Onverwerkte emoties slaan zich op in ons lichaam en kunnen zorgen voor ongemak. Een Marma behandeling laat de vastzittende energie in je lichaam weer stromen. Het is een techniek om (emotionele) blokkades op te lossen. De 117 Marma punten zitten verspreid over ons lichaam en door subtiele druk, stimuleren we de energie in dat punt en de daarmee verbonden organen. Onverwerkte emoties kunnen zo naar de oppervlakte komen en losgelaten worden.

Marma is heel persoonlijk en iedereen ervaart het anders. Voor de een voelt het als een diepe ontspanning en bij de ander komt er van alles los. Het zorgt er in ieder geval voor dat afvalstoffen uit onze diepere weefsels verdwijnen en er weer nieuwe energie gaat stromen.

"Voor herhaling vatbaar. Nu lekker de olie inwerken en straks douchen En weer wat wijzer geworden over de Dosha's en wat te eten met een onbalans. Dankje wel Karleen"

Hortance

"Heerlijke massage, voel me daarna ontspannen en geaard. Karleen is prettig en betrokken. Ik heb gelijk een nieuwe datum geprikt voor de volgende"

Margit

"Karleen zorgt voor een fijne sfeer en vooral rust. Ze biedt een breed scala aan tools en mogelijkheden voor meer balans in lichaam en hoofd"

 Aukje

"Een heerlijk ontspannen behandeling gehad van Karleen. Geen idee wat ik kon verwachten maar ik ben heerlijk ontspannen dus zeker voor herhaling vatbaar"

 Nicole

"Heerlijke massage! Karleen is warm en toegankelijk. Ze heeft me enthousiast gemaakt over ayurveda. Ik kom zeker terug! Geen idee wat ik kon verwachten maar ik ben heerlijk ontspannen dus zeker voor herhaling vatbaar"

 Kyrie